Молодець

Георгий Грищенко
Брешуть, він ніколи
Не ходив до школи,
Але він тепер
Наший вже прем‘єр.

Він за інших кращий,
Бо насправді наший,
Робить на людей
І дорослих і дітей.

Чесно, не по блату
Збільшує зарплату
Й згодом наш бідак
Буде жити так

Як живуть в Європі
З їжею у роті,
Молодець прем’р,
Вінницький ексмер.
23.11.17.