Для чого

Ключник Олег
Холоднії хмари по небу пливуть,
На крилах журби розтавання несуть.
Те літо пішло, одійшло і минуло,
Хустинкою лише на згадку махнуло…

І чому теє літо, нам Доля віддала,
Для чого тая вишня так буйно розцвіла?
Цю пісню кохання для тебе співаю,
Те літо останнє я знову згадаю!

Про щастя далеко кричать журавлі,
Над цвітом осіннім, застиглій землі.
І небо дощем мов сльозою змиває,
Той спомин, де літо турботи не має!

І чому теє літо, нам Доля віддала,
Для чого тая вишня так буйно розцвіла?
Цю пісню кохання для тебе співаю,
Те літо останнє я знову згадаю!

Холоднії хмари по небу пливуть,
На крилах журби розтавання несуть.
Те літо пішло, одійшло і минуло,
Пожовклим листом нас на згадку дмухнуло…


Листопад.2017