Середа

Георгий Грищенко
Щось скривилась середа
І чомусь аж на суботу,
Може трапилась біда
Й вона кинула роботу.

Бо робота не дає
Вільно середі дихнути,
А субота спить і п’є.
Хоче й середа гульнути.

Та не знає середа,
Що гуляння теж робота,
Особливо на свята
Забезпечить всім субота.

Нема й днини без робіт,
Середа нехай не кривить,
Так влаштовано цей світ,
Щоби можна було вижить.
24.11.17.