Deyirdin

Алиев Орхан Адам
Deyerdin,
Pervane olaram,
Odunda yanaram,
Yasayaram men.
Severdin,
Menimle her ani,
Butun bu cahani,
severdin yar sen.

Neqaret:
Ne oldu sene, gozelim sen mene,
indi bigane oldun,
Ozge qelbe doldun.
Ne oldu sene, sevgiden sen mene,
Birce xatire qoydun,
Yaman tez soyudun...

Omurluk,
Men atew odunu,
Saxladim ruhunu,
Derinliyimde.
Seninle,
Xeyalda qaliram,
Hele yawadiram
Seni sevgimde.