любов та повага...

Виктория 72
ще одна осінь минула...
стоїть на порозі зима...
люта,холодна,жорстока-
але ж, красуня, яка!
снігом, покриє будинки,
на вікнах, малює сніжинки,
щіпає ласкаво за щічки,
та підганяє до теплої пічки...
місяць на небі і зорі,
скрипить під ногами сніжок,
треба зібрати до купи-
зграю гарних думок...
бажаю міцного здоров*я,
щедрих душею людей,
зима -тільки мить,що минає,
по переду весняний танок,
любов та повага єднає...