Лунатичне

Петренко Виктория Витальевна
Це перші дива, які сходять завчасно.
Це полум'я перше, а в полум'ї - сніг.
Ти був переможцем, а зараз найгірший учасник.
Все попелом стало, створивши пісні.

Все вийшло відверто: обійми за двері!
"Привіт" прочитай навпаки в задзеркаллі -
Це буде мовчання в закутім четвері.
Помилка все те, що виходить надалі.

Ніщо не зупинить сьогоднішнє завтра.
Його вже нема, як часу на кохання.
Горітиме поміж долонями ватра -
Не перша вже, тож, пощастить, не остання.

Сніги покривають дерева надвечір.
Все вийшло відверто:
Забути, мовчати, завмерти.
"До зустрічі, друже!"
"До втечі".