16 листопада 2017... Ранок...

Милая Людям
Я вранці вийшла, а надворі «мінус»…
Дивлюсь, ромашка зовсім похилилась.
І хости опустили лист розкішний.
Стоїть горіх вже голий, а не пишний.
Лиш, мріючи про сонце і про роси,
Живе троянда, спалена морозом.