Треба нам захистити друг друга

Энцых Батыр
От так сталось, що й не повiришь даже,
Треба нам захистити друг друга,
Вiд цього? Трапе питання на суть,-
Щоб йх политична муть
Не зiбрала нам життя.

Однак усе, що робилося тодi,
Народом тих, хто повiрив
В правiльiсть мети, котора
Так й залишилась подiей,
Мрiей нашего столiття.

Народ очнитесь!

Так, вам дicталася та доля,
Така, що згубила вам цю волю
Не турбуйтесь, не к вiйне,
А к житті битiй людському
В своей родной стране!