Нiч лишаe вiдбитки пальцiв вiзерунками слiв

Миклош Форма
Ніч лишає відбитки пальців візерунками слів і речень.
Чистий аркуш – найкраще місце для відбитків моїх ночей.
Я лишаю відбитки щастя – я пишу про жіночі плечі.
Неповторні всі поцілунки на скрижалях твоїх плечей.

І здається, що ніч – невдаха, бо вона не лишила віршів.
Тільки гарні чіткі відбитки речень, слів і моїх думок.
Та насправді лишилось щастя – нескінченних чернеток тиша,
на яких відчуттям любові серед ночі тремтить рядок...