Терпiння

Георгий Грищенко
Терпіння

Негараздів терпіння вбиває
Особистість і гідність людини,
Не потрібність свою відчуває
Нещасливець цей кожної днини.

Не ховайся від друзів надійних
І від Бога у себе в квартирі,
Від недолі ударів постійних
Не сховаєшся навіть в сартирі.
               
Лиш до Бога молитви відверті
І підтримка усяка від друзів
Урятують негайно від смерті,
Щоб ти жити у світі ще мусів.
22.11.17.