Не хочу я вирыты..

Павел Горобец 3
    Не хочу я вiрити,
    Що все це лиш сон..
    Що ти бiля мене не будеш нiколи..
    Моя ти хороша,
    Мiй ти полон,
    Коли тебе бачу,
    То Серце,
    Мов голе..
    Вiдкритися хоче,
    Впустити тебе..
    Щоб разом з тобою у мене тут билось..
    I небо над нами(таке, голубе)..
    Нам для Кохання Святого,
    Вiдкрилось..

 (2013)