Того, що в нас було...

Алексей Бинкевич
Того, що в нас було - могло й не бути,
воно пішло з медами в Третій Спас.
Не поспішай любов свою забути,
хоча вона й не врятувала нас,
та все одно ми - боржники кохання.
пасе у небі зорі Волопас.
І час у мандри вирушать останні,
бо знову серце відчуває щем,
невже то почуття старі воскресли?
Ми неодмінно стрінемося ще,
коли душа летітиме у Всесвіт.
130817