А Львову бракуe Кав, ярнi повiльного танцю...

Миклош Форма
А Львову бракує Кав'ярні повільного танцю...
Є кава, кав'ярні, є кавовий настрій і зиск.
А хочеться танцю повільного – танцю коханців.
І бачити в танці очей неприхований блиск.

І чути нестриманий блюз саксофона звабливий.
Втискати у талію пальців бажання палке.
І бачити заздрість у поглядах тих, нещасливих,
хто стиснув долонями кави страждання гірке.

Кав'ярні повільного танцю бракує у Львові.
Хай тиха мелодія пристрасть запалить в свічах...
Нехай хоч танцюють всі ті, хто не має любові,
і втілюють пари обійми у всіх на очах...