На земле цветы на украинском на латышском

Энцых Батыр
На земле цветы
Любят тебя
Ты сияешь так сильно
Ты сияешь желанно
И небо чистое без туч
Оно позволяет быть
Солнцу с тобою
Ближе и ближе.

На землi квiти
Кохають тебе
Ти сяеш так сильно
Ты сяеш желанно
Та небо е чiсто без хмарин
Що поволяе бутi
Cонцю с тобою
Блiзко й блiзко.

Uz zehmes pukjes tevi mihl
Tu spihd tik gaishi
Tu spihd ar vehlmi
Un debesis tik tihras no mahkonjiem
Tas ljauj buht
Saulei ar tevim
Tuvahk un tuvahk.