Кого в цеi час нема вдома

Энцых Батыр
Кого в цеi час нема вдома
Шукайте!
На вулiци, дворi, лiсу
Не здавайтесь, повертайте!
Бо в кожну хвилину,
Ваша важна дюдина
Стае насправдi
Далi й далi.

Кого в цеi час нема вдома

Почаналася вiйна,
Й зiбрала нас iз дому,
Та ми зараз хочимо
Повертатися до мати,
Зустричiти батька,
Та сестер и братив.

Але е людина,
Кой на справдi,
Нема нiчого такого,
Та нема жодной мети,
Нема жодной мети!

Кого в цеi час нема вдома

Ньому цеi час е дуже сложен,
Тому, що це було не положено,
Скасувати те, авжеш не можна,
Але, вiн е людина свободна!