Одиночество

Александр Шевченко 62
Самітність.

Батьківська опустіла хата,
Та й батька вже давно немає,
Одна у хаті залишилась мати,
Журба і туга її серце крає...

Не забувають маму діти, внуки,
Піклуються вони усі, як можуть-
Уберегти її від самітності муки,
З надією, що їй це допоможе...

21-11-17.