Та мовчать усi вовкi

Энцых Батыр
Та мовчать усi вовкi
Мовчать усi вовкi
Немають зображення (обличча) свого
Тiлькi баранiв.
Й не можливо
Розшукати свiтло насправдi
Льода мiж нiми
Е побогаче
Нiж у стаканi коли
Котору ты пьешь
Кожен день ти пьешь!