А тепер, що тепер?

Безуглая Вера
Пролетіло, відспівало літо,
І любов скінчилась в одну мить.
Якось мені тяжко, самовито,
І в душі від відчаю болить.

Приспів:
А тепер, що тепер? Серце плаче,
На багатті печалі я щастя своє опалю.
Як би знав, як кохаю тебе, ти б інакше
Цінував, шанував мить мою

Вітер холодом віє в обличчя,
І душа донестями болить.
Позабуті канони приличчя,
Сирітливо туманом марить.
Приспів:

Він розвіявся, впав на шматочки,
Прояснилось  від відчаю враз.
Знов розквітлі барвисті квіточки,
Повертається втрачений час.
Приспів: