Коли ти зi мною говориш

Прокопенко Юрий
Коли ти зі мною говориш,
Тим більше, коли наодинці,
Затоплює лагідне море
І серце, і душу по вінця.
Вертаються з вирію весни,
Немов переписують строки.
Кричать самоті моїй: «Щезни!»
І шлях пророкують широкий.
Коли ти зі мною говориш,
Тим паче, коли йдеш назустріч,
Мені до снаги навіть гори
Здолати й циклони могучі.
А ще – сотворити сюжети,
Де шати одягнуть простори.
В мені оживають кларнети,
Коли ти зі мною говориш…

18:38, 19.11.2017  рік.

Зображення: https://www.popsugar.com.au