Испит...

Павел Горобец 3
    Я не хочу тебе,
    Загубити.
    I не хочу завдавати..
    Болi..
    Може?
    Iспит,
          Цей наш,
                Любити..
    Розцвiте десь,
    Ромашками,
    В Полi.
    Будуть знову твоi Долонi,
    В Моiх,
    Кулачками,
    Грiтись..
    I ми в нашому цему,
    Полонi..
    Вже не зможем нiкуди,
    Дiтись..

      (2012)