Р чка-життя...

Павел Горобец 3
     Ти врiзалась в тiло,
     I в Душу вростаеш..
     Хiба ти не чуеш?,
     Не бачиш?,
     Й не знаеш?
     Що Сонце для мене завжди,
     Там де ти..
     Не хочу я рушить мiж нами мости,
     Бо як впадуть,-
     Ми пiдем,
     В небуття..
     Й поглине нас рiчка,
     Що зветься,
     Життя..

         (2012)