У всьому бачиш Iнь i Ян

Миклош Форма
У всьому бачиш Інь і Ян.
У кожнім дотику і слові.
Інь-Ян – як складова любові,
наочне втілення бажань.

І пальці символом сплелись –
нам радісна ця дивовижа.
І ми щомиті ближче, ближче –
зрослись інь-яни наших рис.

І доля з двох життів одна.
Шукаєм спільне небайдуже.
А Інь і Ян – то наші душі,
хоч інші наші імена...