Рай там, де Ти!

Горбатюк Надежда
Рай там, де Ти, Господь, лише де Ти,
Без Тебе й небеса не були б раєм.
Я можу обійти усі світи,
Та серце лиш Тебе, Господь, шукає.

Я знаю, раєм може бути дім
Родини, що Ісуса прославляє.
У цій родині завжди чути спів,
Молитва і хвала не затихає.

Є раєм наше спільне зібрання,
Бо там, де двоє, троє - Ти із нами.
З Тобою, Боже, сходять небеса
І стан святий ми всі переживаєм.

Рай в тому серці, що Тебе знайшло,
Святому Духу жити в нім комфортно,
Там світло Боже, лагідність, тепло,
Любов Христова, мир і тиша, й спокій.

Ми - на землі, та є один секрет
Як рай небесний в серці відчувати:
В гріхах покаятись й віддати їх на хрест,
Й Святого Духа в серці не вгашати!