Життя - субстанцiя не вiчна...

Алексей Бинкевич
Життя - субстанція не вічна,
і ти не мусиш бути з тих,
хто здатен кидатись у відчай,
якщо чогось зробить не встиг.

Є жменька часу, клаптик суші,
де впав під ноги битий шлях,
яким ти сам свідомо рушив
блукати в зоряних морях.
271017