Брат...

Фариза Цалдаева
Сижу, пишу, не знаю что
Волнуюсь, думаю: "Про что бы"?
Найду ли брату нужных слов?
Чтоб мог гордиться он собой.
Сан ваша даггара баркалла хьуна
Хьо иштта кхиорна хьан дена-нанна
Йишина, вежаршна, хьо совг1ат ду хьуна
Дог ц1ена, дика к1ант хиларна бахьна.
Г1иллакхах, оьздангаллех хьо цкъа ма вохалахь
Собарах, стогаллех дог доьзна хилалахь
Доттаг1чун, мостаг1чун г1уллакхе хьажалахь
Тешаме доттахой к1еззиг буй хаалахь.
Спасибо друг и брат за все
За счастье, радость и добро
И пусть Аллах хранит тебя
Мой друг, товарищ навсегда.