А судди, кто?

Иван Малеев 2
Зібрались судді щоб судити
хабарника,що взяв хабар
взяв для того,щоб відмазать
посадовця,що накрав.
   Довго так його судили
   скільки років йому дать
   порішили відпустити
   лиш заставу знього взять
Ту заставу розділили
між собою,пополам
бачте,суд лише для того
щоб наповнити карман.