Лiд-

Азазил
нехай
полумiє кров на моїх п'ятах
ти знай
що не маю слiв про мою любов
крижанiе лiд
на моїх вустах
нехай
так далеко днi
в них с тобой однi
в них немає слiв
в них моя любов

нехай
проводжаю в даль за тобою сни
ти знай
в них не маю слiв
в них моя печаль
полумiє кров на моїх п'ятах
нехай
ти лише мене
одного iз них
ти лише мене
на краю весни
пам'ятай

нехай
позабудеш дзвiн за моїм вiкном
ти знай
що не маю слiв про мою любов
крижанiе лiд
на моїх вустах
нехай
так далеко днi
в них с тобой однi
в них немає слiв
в них моя любов