Привет от осени

Люси Камли
Кудлатих хмар осінній біг,
Закриє стрічку горизонту.
Нас перший налякає сніг -
І грюкне мокра парасолька.
Ах, ця сльотавая пора!
Крижинка хрусне під ногою.
У листя наче своя гра -
Рідшають крони над тобою.
А зранку спритний морозець
Калині підсластив смак терпкий.
Її наряд нам до сердець -
Ажурне листя, колір теплий.
Плодів спокуса її грон
Та світло ніби променіє.
Привіт від осені. Немов,
Кров на снігу зачервоніє.