В. Цой - Перемен - припев - english

Евгений Ратков
Real change – it's appeal of our hearts,
Real change – it's demand of our eyes,
In our laughter and in our tears,
And  in pulsing of veins:
- Real change - life  won’t  be in vain.

==================================================

Перемен – требуют наши сердца,
Перемен - требуют наши глаза,
В нашем смехе и в наших слезах,
И в пульсации вен
Перемен!
Мы ждем перемен.