Uplywa szybko zycie

Ключник Олег
slowa i muzyka: Franciszek Lesniak,
Українське тлумачення – Ключник Олег.


Життя спливає швидко,потоком плине час,
За рок, за день, за хвилю,не буде разом нас!
І роки молодії, уплинуть швидко в далину,
А в серці позоставлять тужливість жаль сумну!

Іще ми молодії, які щасливі ми,
Нехай, принаймні, зараз – не плинуть сльози злі…



Uplywa szybko zycie, jak potok plynie czas,
za rok, za dzien, za chwile, razem nie bedzie nas.

I mlode lata nasze, uplyna predko w dal;
а w sercu pozostanie tesknota, smutek, zal.

О, jeszcze mlodosc nasza, jakje szczesliwi my,
о niech przynajmniej teraz nie plyna gorzkie lzy.


Листопад.2017