Доторкнись лагiдно

Княжна Путятична
Доторкнись лагідно,
Поцілуй мене солодко..
Я жадаю так жадібно ,
Знаю ти моя вигадка ...

Намалюй мене птахою,
У  казковому вирії...
Стала я відчайдухою..
І нікому не вірю я..

Доторкайся так лагідно,
  Весняною - надією..
Пригорни мене -холодно,
Та  зігрій ніжно мрією..