Розмова друзiв на украiнской мовi

Анатолий Остапишин
Щоби випить,зранку,натощак,
Топай,брату ты до Саньки Марущак...
I бери кума Дуду з собою,
Щоб не мучився з похмiлля головою.

Добра буде наша алкоспiлка:
У Санька завжды була горiлка,
Да до того ж робыть вiн  первак,
Як не зможе нi один чудак.

А ще е у нього тэж,у Санi,
Жарка i надiйно гарна баня!
Ну так що?Iдемо зразу хором?
Ну не пити ж нам з горла тут...пiд забором.

Та нэма базару...пiдiбю рахунок...
I ...в дорогу...На,неси пакунок...
Тiльки не розбий...там...на похмiлку
Коньяку грам двадцять е...в бутилкi...
Не в бутилкi,правильно,а ... в пляшкi...
Що?Розумний?А на думку - тяжкий.