***

Валерий Масагор
Чи то осінь минула так рано або Рай
=====================================
Розпадуться, розщепляться атоми,
Зникнуть з карти знайомі річки.               
Стануть люди "христами-аллахами",
Світло духа заміне свічки.
Щезне гріх і незнаний, і знаний,
Лише к Бозі любов навіки...
Чи ж того ми хотіли, кохана,
Як просив я твоєї руки?

Щезне сонце і зоряні простори,
Буде рай і навкруг, і в душі.
Станем ми невід'ємністю Господа,
Станем спогадом ми у вірші.
Щезне ніч і зоря наша рання,
Мить, як очі від тебе ховав.
Чи ж того ми хотіли, кохана,
Як вночі я тебе цілував?

Не палатиме Схід гороби'ною,
Не горітиме Захід вогнем.
Перестанемо бути ...Людиною!
Ой! Невже ми це все осягнем?!
Чи то осінь минула так рано,
Ключ лелечий у даль відліта.
Чи ж того ми хотіли, кохана?..
Та ніхто в нас про те не спита!

12.11.2017р.

Валерій Масагор.