Another World

Игорь Борисович Индерсон
I knou that,i only guest
In this sublunary world
Ruthlees time will kill me
But a merciful God
Will award long-awaited rest

I leave you with unnecessery things
And i need anything more
My free soul fly
To Heaven having spread wings
In another world
When angel opened the door


    Другой мир

В подлунном мире знаю я
Гость только лишь всего
И время умертвит меня
Безжалостно оно

Безумный мир покину я
Расстанемся с тобой
Господь грехи мои простя
Подарит мне покой

И в высь вспорхнёт моя душа
Свободная теперь
В иной,прекрасный мир спеша
Где приоткрылась дверь