Хай щастить

Олександр Мачула
Тоді з коханням похіть сплутав я,
коли в житті тебе зустрів.
Хоч був далеко не малим хлоп’ям,
та не розгледів, не узрів…

З дитячих літ артистка у тобі
від тата рідного жила.
Від мами ж, люба, щедро ти собі
брехні й підступності взяла.

Якщо прийшла вже із „добром“ отим,
існуй з ним весь подальший вік,
а на заміну почуттям святим –
хай вартий прийде чоловік.

11.11.2017