Bir nefer

Алиев Орхан Адам
Biri uzaqlardan, payiz caginda
Hesretden vusala eyledi sefer.
Sevgi ureyinde, soz dodaginda:
Artiq bu seherde,vardi bir nefer.

Azib bu seherde, dolanib, qaldi,
Seyr etdi dagilmiw, dawli yollari
Yolunu, mehebbet yoluna saldi,
Nedense bosalib, dusdu qollari.

Diz cokub, semaya, cigirdi: niye?
Niye, bu weherde insanlar coxdu?
Qapanib bir anda o sessizliye,
Soyledi: seherde bir nefer yoxdu