Уряд продае

Георгий Грищенко
Уряд продає

Радянський уряд керував
І підприємствами держави
Й прибутки завше добрі мав
Для бюджетної лиш справи.

Тоді грошей ніхто не крав,
За це могли і розстріляти,
Тоді про кару кожен знав
І міг лиш чесно працювати.

А нині уряд продає,
Бо керувати він не вміє,
У нього завдання своє,
Потрібні гроші і так діє.

А новий власник знищить все,
Що він купив якщо захоче,
І покарань не жде за це,
Бо власність то його й регоче.

Так промисловість нищать а нам
Заради лиш річної  вдачі,
Страждає безробітний клас,
Такі порядки в нас собачі.
10.11.17.