Жълт сюжет

Ирина Аржанникова
Хубава есен поглежда в прозореца,
Обкръжават те в жълт цвят цветя.
Тези цветя са  като наше слънчице,
Ти си  набрала  в букет ги сама.

Голяма   е  от тях топлината ,
Грее  душата ни тъй нежно,
От всяко цвете идва светлина ,
Ще носи всяко за  тебе Надежда.
08.11.2017