Щось гупа

Ключник Олег
Щось у лісі гупає,
Хтось когось гукає,
Соловейко – співає
Співає, співає!

Соловейко – співає,
Коханій – співає,
А Роман – не шукає,
Чомусь не шукає!

Шукай коні Романе,
Романе, Романе!
Ця пригода у нагоді –
Пристане, пристане!

Твої коні в огороді,
Ганнусі, Ганнусі!
Вже давно вони у шкоді –
Довідатись – мусиш!

Іди коні поверни,
Поверни, поверни!
А Ганнусі підморгни,
Підморгни, підморгни!

Ти дівчину, обіймеш,
Обіймеш, обіймеш!
З нею до лісу підеш,
Ой, підеш, ой підеш!

Ехо там лунає,
Лунає, лунає!
Соловей – співає,
Співає, співає.

Листопад.2017