Лiкарю... Що ж то було? або Невилiковне

Миклош Форма
Лікарю... Що ж то було?
Лікарю, як називалось?
Чом від кохання зосталось
тільки на спомин тепло?

Лікарю, як же мені
бачити сонце і жити?
Лікарю, як розлюбити
ту, хто у вічному сні?

Лікарю, знаю, що є
те недоречним питання...
Лікарю, але кохання
невиліковне моє...