Sea in your eyes

Шонкор Алтай
v.1
The endless sea into your eyes
Mysterious unknown ocean
My inspiration giving rise
and drowns me in new emotion

if truth be told in Heaven’s light
about sea all memoirs stories
I know that absolutely right
Sea in your eyes - the mostly glorious

v.2
В глазах бескрайние моря
Как тайной океан полнимый
Мне вдохновение даря
И топит чувствами гонимый

И на том свете про моря
Все дни у всех проходят в споре…
Я буду прав всем говоря
Про глаз, твоих прекрасных, море.