ЯкИй вiн прИсмак довгого чекання

Светлана Пузина
Який він присмак довгого чекання
До зустрічі, збирання, і валіз,
На небі полохливому  між криз,
У літаку, загравою кохання?

Розлука та між нами вкрай нестерпна,
Як замерзати в зимку під плащем,
Як поодинці в зливу під дощем,
Мов янголам замріяним у серпні.

Не виполоще серце хай струмками,
Наш яблуневий і медовий Спас -
Збережені всі спогади про нас,
А відстань не панує над думками.

Безсоння й  усамітнення тривалі.
Перемагає час і без принад -
В чеканні без примхливості порад,
Із присмаком повітря на вокзалі…

                31.10.2017