Something s been said

Чертолио
For so many times I’ve been lonely
I’ll never get it out of my head
If I ever hurt you—don’t stone me
There’s something we both might have said
 
You say you never stop crying
I said we’re playing with fire
You say I’m always denying
I said we’re walking on wire
 
Why do we keep asking questions
Why are our eyes looking down
Scared of mirror reflections
When searching for answers beyond
 
Too late to shiver when drowning
Never too late to forgive
Might better walk out but proudly
Even with hands full of grief