Не громадянська

Тарас Большун
Я вірю, що правда безмежна та чесна,
Поправте, будь ласка. Та дайте сказати.
Пробачте, та сотня задаром небесна,
Що ті ідіоти з Донбасу лиш красти?

А хто ж нас так лихо зумів поділити?
Людей на дебілів? Дебілів на на класти?
Ви суки! Ви тварі! Лиш жаль Вам не змити.
А може мені? Я такий же. Лишь грати.