Зул

Магомедсаид Шихкаибов 2
Хъипи пешер авахьзава ,
Тарарин к|аник.
Цава гарал къугъвазава
Къвезва зул вилик.

Зулун къаяр алукьна ,
Авахьзава пешер .
Хъипи шалар галчукна
Хъипи жезва пешер.

Хъуьт|уьни чаз гузва хабар,
Вичин мекьи къаярал .
Гьар юкъуз язва мурк|ар
Булахда авай ятарал .