Russian vote against bloodshed

Танетон
Russian VOTE AGAINST BLOODSHED !!
Putin to be BAD.. It's DEADLY for Russia(((
THIS is IRREPARABLE NOW(((  We are CRY !!!
BUT TRUE Russia VOTE HOWEVER AGAINST BLOODSHED !!!/
Mr. Putin, DON't  KILL TRUTH !!!