Театральний сезон

Вера Свистун
Щоб співала душа,
у театр поспішай -
декорації, сцена і маски.
Зачаровує хор,
танцюрист і актор,
плин життя від трагедій до казки.

Приспів:

Театр - арена.
Тут Мельпомена
і Терпсіхора, тут - карнавал!
Пильнують дійство,
спішу в дитинство,
у королівство - кривих дзеркал.

Театральний сезон -
дивовижний полон.
Ми в обіймах у тому полоні!
Тут прихисток для Муз,
їх щасливий союз,
глядачів щирий плескіт в долоні.

Приспів:

Театр - арена.
Тут Мельпомена
і Терпсіхора, тут - карнавал!
Пильнують дійство,
спішу в дитинство,
у королівство - кривих дзеркал.

За аншлагом, аншлаг -
чудодія розваг
і фантазій уявні химери.
Ледь приглушений сміх
і сліди без доріг...
Відпочиньте, нарешті, гримери.

Приспів:

Театр - арена.
Тут Мельпомена
і Терпсіхора, тут - карнавал!
Пильнують дійство,
спішу в дитинство,
у королівство - кривих дзеркал.