Зрада? Досить! - з бiлорус

Лариса Геращенко
Ирина Косенкова http://www.stihi.ru/2015/04/14/9850

«Ти поцілуй мене, мій милий, бо трохи я засумувала»-
красуня милого просила, і ласки, ніжності чекала.

«Поговори зі мною, милий, і подивися мені в очі.
Я одному тобі віддана»… Та він і слухати не хоче.

«Я так стомився на роботі! Робота -то  глибока яма!
І крихти не було у роті!»… (на піджаку помади пляма).

В очах дружини не побачив відчай і біль тієї  зради.
«Не здогадалася!»- подумав, закривши пляму від помади.

«Ти відпочинь і повечеряй, тобі старанно готувала»…
«Ну треба ж віддано так вірить! І справді на мене чекала!»

Одного разу повернувся, приготувавши виправдання.
Ніхто йому не відгукнувся на «добрий вечір», на вітання.

Нема її! Немає вдома! Він злився, плакав, і… зламався!
Вона ж додому не спішила… А місяць за вікном сміявся…

06.11.17.