Seni sensiz

Алиев Орхан Адам
Kuplet 1
Atib bu qelbimi,
yanan esqin kozune.
Buraxib elimi,
hesret qoydun,
sen ozune.
Duyub senin etrini,
Yazdim esqin setrini,
Gece sensiz olanda,
Tenha qalanda....

Neqaret:
O oten illeri,
qaytar sen geri,
qalmisam sensiz,
Bil ki cetindi,
mene yaman indi,
gel qovusaq senin ile biz.
Sevdim seni sensiz,
sen mene eziz,
oldun gozelim cox
Indi kimsesiz,
bu korpe sevgimiz,
olub qelbime, zeherli ox.

Kuplet 2
Unutsan da meni,
men sene,
rast gelecem,
Gorecem yar seni,
ve semimi,
men deyecem:
Unutmadim sevgini...
Ewqimizin qedrini...
Bildim sensiz olanda,
Tenha qalanda....

Neqaret:
O oten illeri,
qaytar sen geri,
qalmisam sensiz,
Bil ki cetindi,
mene yaman indi,
gel qovusaq senin ile biz.
Sevdim seni sensiz,
sen mene eziz,
oldun gozelim cox
Indi kimsesiz,
bu korpe sevgimiz,
olub qelbime, zeherli ox.