Р дна мова

Николай Мотков
              Рідна мова - Українська

Муз. Н. Мотков                Сл. Н. Мотков

                Рідна мова моя українська,
                Мова пращурів, наших батьків,
                Спільна мова всієї Країни,
                України великій, святій,
                Рідна мова всіх нас об’єднала,
                У суровій, тяжкій боротьбі,
                У щасливе майбутнє нас звала,
                Покоряти олімпи в житті
               
                Приспів
                Рідна мова - українська,
                Схід і Захід об’єднай,
                Крим, Донбас і Буковина,
                Разом з нами заспівай!
                Україна, Україна – наша доля, рідний край,
              Крим, Донбас і Буковина пісню з нами заспівай

                Рідна мова моя українська -
                Це Родина, суспільство, життя,
                Ми крокуємо в Світ, у Європу,
                У зіркове своє майбуття,
                Рідна мова моя українська,
                Дивна мова Державна, свята,
                Ми пишаємось мова тобою,
                Наче мамо у нас ти одна